DD-Kuvaus: Foorumipluggausta XII

Yhä vain ympäröivä tilanteeni ei ole kovin inspiroiva pitempiin pohdintoihin, oli teemana sitten mikä hyvänsä, joten mennään jälleen helpolla, ja kokoamalla parin kuukauden nukkekuvaukset…

Suhteellisen tuoreeltaan saapumisestaan tuli tätä nallekaksikkoa hyödynnettyä vanhempien kiinamekkomaisten asujen kanssa. Lopputolus oli mielestäni ihan hupaisa, ja hampaalliset hymyt hurmaavat ihan kivasti.

Tämä asusetti sattui nököttämään yhden laatikon pohjalla yli vuoden avaamattomana yhden huutokaupparöntän saapumisen jälkeen, ja ihan uutena avaamattomana tapauksena jopa. Jostain syystä tämä ei oikein sopinut muille MDD kokoisilleni tyylillisesti. Ratkaisuksi päätin rikkoa pienen fobian mitä on ollut käyttää kolmatta täyttä MDD’täni, eli Nia’a, joka heti ensiesityksellään sai aika pahat tahrat päähänsä.

Lopputulos oli kuitenkin ihan jees, ruokakaupasta löytyneen sopivankokoisen skeittilaudan kera.

Dollfie-dreamien historiikin alkupää on sisältänyt joitain juttuja jotka eivät oikein ota selittyäkseen mitenkään järkevästi. Tenshi no Koromo’n lelupuudelisetti on yksi näistä parempi olla selittelemättä juttuja.

Sitä en tiedä että mitä yrttejä Volksin väki oli sekoittanut teensä joukkoon, mutta saldona on suhteellisen humoristinen asukokonaisuus. Värimaailmaan sopivat bootsitkin löytyi samasta huutokaupparöntästä kuin edellisen kosmoseilorin asukin.

Tässä vaiheessa vielä petivaatteita vailla oleva sänkykin teki esiintymisen, ja kunhan tuo viimeinen puute saatin korjattua…

Kunhan sänky oli saatu valmiiksi täytyi se tietenkin ottaa paremmin saman tien käyttöön.

Kirjahyllyyn viritetty kokonaisuus onnistui paremmin kuin olisin odottanut, ja lakatut laaserilla tulostetut minijulisteet lisäsivät illuusioon ihan kivasti.

Ainoa ongelma kalusteessa on vain se että kun sen kerran yhteen nukkeen liittää, niin jakaminen voi olla niin ja näin…

Yksi teema tuntuu olevan ajoittain nukkemodaajien mieleen, ja se on Spaissarin toinen nimikkohahmo, eli Holo.

Itseää ei kuitenkaan ole ollut mikään pakottava tarve yrittää, kun niinkin monta hyvinkin pitkälle vietyä tapausta on tullut nähtyä.

Yksi hyvinkin vaikuttava tapaus oli tehty sekuli-alter saberistä, mutta koska en usko siihen että kopionti on vilpittomintä ihailua otin irtopäänä roikkuvan Kira’n (DDH-06 White skin) pikaisesti kasaan kaavitun B-suunnitelman pohjaksi. Volksin kanelikulta peruukki, johon sujautettu Suijinom korvat sekä häntä, tuntematon tartaanikuvoininen asu, sekä Millhioren kengät.

Joskus jotkut ideat jäävät puolitiehen, syystä tai toisesta.

Tämä kuvasarjan teko on ollut mielessä jo pitemmänkin aikaa kun aika suurudenhullu idea oli kerätä kasalle neljä eri Saberiä. Kaksi alteria tulikin aika lyhyellä aikavälillä alkuperäisen sinisen yrmyartturin seuraksi, mutta neljäs, eli suunniteltu Nero jäänee haaveksi tänä vuonna, kun edellisessä nukkelotossa kävi kuin kävi.

Joten neljä kuningasta sai sitten luvan olla Kolme.

Näin tällä kertaa… palaillaan jos jaksellaan…

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 kommenttia artikkelissa “DD-Kuvaus: Foorumipluggausta XII

    • njuu.. nia vaatisi vähän enemmänkin huomiota, mutta noita MDD asuja kun on jostain syystä rajoitetummin, mutta tuo hentoinen lurppasilmäisyys lienee kaikkien modaamattomien DDH01 päiden ominaisuus, joka kaiketi on ensimmäinen juttu joka niistä viilataan pois kun sille tielle lähdetään.

      se oli muutenkin ihan hupaisa setti tehdä, kun nuo ensimmäisen sukupolen MDD’t ei kuulemma ole parhaimmasta päästä tasapainoitettavissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s